בתל אביב תתנהגו כרומאים

השפית רימה אולברה מביאה את איטליה למסעדת אואזיס עם תפריט חדש שכולו שיר הלל למטבח הרומאי בלילות הקיץ החמים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רימה אולברה
רימה אולברה | צילום: אנטולי מיכאלו

השפית רימה אולברה, מי שעומדת מאחורי המטבח של מסעדת אואזיס, חוגגת את המטבח הרומאי בתקופת הקיץ למשך מספר מצומצם של ערבים, בהם היא תגיש תפריט רומאי המבוסס על פירות טריים, דגים ומגוון בשרים איטלקי.

התפריט המיוחד של רימה, יתבסס על תוצרת חקלאית טרייה, דגה ובשר איכותי. בין המנות: סלט אפרסקים עם גרניטה של קמפרי, ריקוטה טרייה ולבנדר, תאנים עם גבינת גורגונזולה דולצ'ה, בלסמי ופלפל שחור, פרושוטו די פארמה מרומא עם ענבים בטמפורה, פולפט די מורטדלה קציצות מורטדלה מרומא עם רוטב פיסטוקים, ועוד.

תגיות:
ביקורת אוכל
/
רימה אולברה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף