מסעדת מנטנטן, הפנינה היפנית של תל אביב, תציע ספיישל מגוון של יאקיטורי לוהט והזדמנות לטעום מגוון רחב של שיפודי יאקיטורי אותנטיים, הנעשים בקפידה על גריל פחמים יפני מסורתי. לצד התפריט הקבוע, יוצע ספיישל ייחודי של יאקיטורי למשך שלושה ימים בחול המועד סוכות. לצד כל הטוב הזה יוכלו ליהנות חובבי האלכוהול גם מסאקה TOKO ג'ונאמי עם ארומה הדרית של פריחות תפוז וטעמי אומאמי המשתלבים בחמיצות עדינהומעניקים השלמה לטעמים היפניים האותנטיים במסגרת הפסטיבל.