השיפוד היפני: זה לא סתם על האש זה יאקיטורי

מסעדת מנטנטן תציע ספיישל מגוון של יאקיטורי לוהט בתאריכים 20-22.10 והזדמנות ייחודית לטעום מגוון רחב של שיפודי יאקיטורי אותנטיים המשלבים טעמים בין המסורת היפנית העתיקה לטעמים עכשוויים של המטבח המודרני

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זה לא על האש זה יאקיטורי. שיפודי סלמון
זה לא על האש זה יאקיטורי. שיפודי סלמון | צילום: אסף קרלה
2
גלריה

מסעדת מנטנטן, הפנינה היפנית של תל אביב, תציע ספיישל מגוון של יאקיטורי לוהט והזדמנות לטעום מגוון רחב של שיפודי יאקיטורי אותנטיים, הנעשים בקפידה על גריל פחמים יפני מסורתי. לצד התפריט הקבוע, יוצע ספיישל ייחודי של יאקיטורי למשך שלושה ימים בחול המועד סוכות. לצד כל הטוב הזה יוכלו ליהנות חובבי האלכוהול גם מסאקה TOKO ג'ונאמי עם ארומה הדרית של פריחות תפוז וטעמי אומאמי המשתלבים בחמיצות עדינהומעניקים השלמה לטעמים היפניים האותנטיים במסגרת הפסטיבל.

שיפודים, מנטנטן
שיפודים, מנטנטן | צילום: אנטולי מיכאלו
תגיות:
תל אביב
/
מסעדות
/
אוכל יפני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף