על הבר עם שגב: השף הוותיק משיק מקום חדש

השף משה שגב מרחיב את מסעדת ניהון נו בה הכשרה בפתח תקווה עם הרחבתה ל-Segev Bar & Lounge. הבר מהווה כמקום בילוי נפרד למסעדה ויכלול תפריט שונה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
משה שגב
משה שגב | צילום: שי אשכנזי
2
גלריה
הבאן של שגב
הבאן של שגב | צילום: אסף קרלה

בין המנות בתפריט: פרעצל ומטבלים- לחם חם, איולי עגבניות מיובשות ופסטו כוסברה (24 שקלים); וון טון דג ים - סלט חריף, אבוקדו ודג אפוי ברוטב ויניגרט ליים מונחים בעלה וון טון זהוב (62 שקלים); באן ספיישל - אונטריב בבישול ארוך, ספייסי מיונז ועלים מרעננים (69 שקלים); סלט נבטים -קולרבי, צנון, כוסברה, שומשום שחור ואפונת ווסאבי ברוטב איולי צ'ילי (58 שקלים).

תגיות:
פתח תקווה
/
משה שגב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף