רשת Mr. Pretzels הגיעה לפתח תקווה

הרשת הבינלאומית, המתמחה בפרעצלים טריים, פתחה השבוע סניף ראשון במתחם הקניות "עמי דן טאון", ויצאה עם מבצע שווה במיוחד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מנת בייטס ברשת Mr. Pretzels
מנת בייטס ברשת Mr. Pretzels | צילום: יח"צ

רשת Mr. Pretzels הבינלאומית פתחה השבוע דוכן חדש במתחם הקניות "עמי דן טאון" בפתח תקווה. דוכן הפרעצלים החדש הוא הסניף ה-16 של הרשת בארץ. Mr. Pretzels מתמחה בפרעצלים טריים וחמים, עם מגוון ציפויים ותוספות.

לרגל הפתיחה הסניף החדש יעניק הטבה בין התאריכים 20-30.09.22, במסגרתה כל הקונה מנת בייטס (ביסוני פרעצל) יקבל מנה נוספת במתנה. ההטבה תקפה גם במשלוחי Wolt מהסניף החדש בלבד.

בין האפשרויות בדוכן החדש מוצעים מאפי פרעצל מתוקים ומלוחים עם מגוון דיפים, מנות בייטס מלוחות ומתוקות (ביסוני פרעצל חמים בשלל ציפויים וגדלים), צ'יזי נאגטס (ביסוני פרעצל ממולאים בגבינה צהובה נמסה), בייטס נקניקיות (נקניקיות מיני צמחיות עטופות בביסוני בייגלה חם וטרי), פרעצל ביצה, פרעצל פיצה, קינוחי פרצלידה (בייטס עם גלידה ותוספות משוגעות), מנות מיקס שמשלבות מספר טעימות, פרעצל שוויצרי עם גבינה נמסה, מקלות פרעצל מלוחים או מתוקים עם דיפים בטעמים, פרעצל קינדר או טוויקס לצד מגוון משקאות קלים.

תגיות:
פתח תקווה
/
פרעצל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף