65 דוכני קינוחים במקום אחד: פתח תקווה הופכת לגן עדן המתוקים

פתח תקווה מקיימת פסטיבל קינוחים ב-28.8 עם 65 דוכנים מתוקים והופעות של מני ממטרה, עדן בן זקן ורינת בר. כניסה 19 שקלים מראש ומנות עד 20 שקלים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטיבל הקינוחים
פסטיבל הקינוחים | צילום: דוברות עיריית פתח תקווה
2
גלריה

אם אי פעם חלמתם על מקום שבו כל הקינוחים הכי טעימים בעולם נמצאים במרחק הליכה אחד מהשני, החלום הזה עומד להתגשם. פתח תקווה, עיר הפסטיבלים שלא מפסיקה להפתיע, מביאה הפעם את פסטיבל הקינוחים - ערב שבו החוויה היא גם לחיך וגם לאוזן.

הפסטיבל מציע קינוחים מיוחדים, מפנקים ומרהיבים בעיצובם, לצד הופעות חיות שמוסיפות קצב וצבע לאווירה. זה לא עוד אירוע קולינרי רגיל - זה חגיגה אמיתית של כל מה שמתוק ומענג.

הפסטיבל יתקיים ביום חמישי, 28.8.25, בין השעות 18:00-23:00 ובו יוצבו 65 דוכני קינוחים מפנקים. התפריט יכלול קרפ צרפתי, פבלובה, אקלרים צבעוניים ומעוטרים, עוגות קרפים, עוגות גבינה באסקית, וופל בלגי, עוגות טבעוניות, קרם בורלה, פנקייק הולנדי, סופלה, עוגת דובאי עשירה, אלפחורס, פחזניות מעוצבות, טירמיסו ועוד שלל פינוקים שיקפיצו את החך.

פסטיבל הקינוחים בפתח תקווה
פסטיבל הקינוחים בפתח תקווה | צילום: צילום באדיבות העירייה

זה לא רק מגוון - זה מסע קולינרי אמיתי סביב העולם, כשכל דוכן מציע את הטוב ביותר מהמטבח שלו, ממטבח צרפתי קלאסי ועד קינוחים מודרניים וחדשניים.

מלבד המגוון המרשים של הקינוחים, הפסטיבל כולל גם הופעות חיות של מני ממטרה, עדן בן זקן ורינת בר. השילוב של טעמים מתוקים עם מוזיקה איכותית מבטיח ערב שלם של בילוי למשפחות, זוגות וחברים.

הכניסה עולה 19 שקל ברכישת כרטיס מראש, ובמתחם יוצב גם מתחם קוקטיילים לבני 18+, לצד עמדות הקינוחים הייחודיות שכל אחת מהן מציעה מנות עד 20 שקל. המחירים הנגישים מאפשרים לכל המשפחה ליהנות מהמגוון הרחב מבלי לשבור את הכיס.

פרטים נוספים, לוח הופעות וכרטיסים באתר העירוני.

תגיות:
פתח תקווה
/
קינוחים
/
פסטיבל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף