פתח תקווה: בולען נחשף באזור התעשייה סגולה

קטע הכביש נסגר לתנועה עד לתיקון המפגע. מבדיקה ראשונית עולה, כי בשל הסמיכות לנחל הירקון ולמי התהום, ובשל עבודות תקשורת שהתבצעו באזור, ייתכן שנפגע איטום הכביש

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הבולען בצומת הרחובות החרושת והרכבת. סכנה לרכבים ולמשאיות החולפות
הבולען בצומת הרחובות החרושת והרכבת. סכנה לרכבים ולמשאיות החולפות | צילום: אלון חכמון

בולען נפער היום (רביעי) בשעות הצהריים בצומת הרחובות החרושת והרכבת באזור התעשיה סגולה בעיר. אזרח שחלף במקום והבחין כי חלק מהאספלט שקע, דיווח על המקרה למשטרה, ושוטר שהגיע למקום דאג לחסימת נתיב התנועה ולהזעקת עובדי העירייה ואנשי תאגיד המים והביוב העירוני מיתב.

מנהל מנהלת התעשיה שלמה בנימין הגיע גם הוא לשטח והזעיק את צוותי קבלנים במטרה לאטום את המפגע. החשש שעלה הוא, כי בגלל הסמיכות לנחל הירקון ולמי תהום הנמצאים בעומק של כחמישה מטרים, ייתכן כי נפגע איטום הכביש. בנוסף, ייתכן כי קבלנים מטעם חברות תקשורת ביצעו באזור עבודות, כשאטימת הכביש לא הושלמה כנדרש.

מבדיקה ראשונית בשטח, נראה היה כי הבולען מתחת לפני הכביש לא עמוק במיוחד, אך הוא משתרע על פני שטח של כשישה מ"ר, מה שיכול היה להוות סכנה לרכבים ולמשאיות החולפות מידי יום במקום. למרבה המזל, אף אחד לא נפגע.

תגיות:
פתח תקווה
/
בולען
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף