נתפסו בדירה בגבעתיים: עשרות ק"ג של סמים ו-807 אלף שקל

הבלשים נדהמו לגלות במהלך החיפוש בביתו של תושב העיר, כבן 38, מגוון רחב של חומרים החשודים כסם. באירוע נוסף, ריח חריף של סמים הוביל להורדת רכבו של חשוד מכבישי העיר

משה כהן צילום: אבשלום ששוני
הסמים שנתפסו בדירה. הנעצר בן 38 מגבעתיים
הסמים שנתפסו בדירה. הנעצר בן 38 מגבעתיים | צילום: דוברות המשטרה

בלשי תחנת גבעתיים עצרו חשוד בסחר בסמים שנתפס בביתו בגבעתיים עם כמות גדולה ומגוונת של חומרים החשודים כסם וכסף מזומן בסכום של כ-807 אלף שקל.

בלשי תחנת גבעתיים בשיתוף צוות מג"ב תל אביב ערכו בסוף השבוע פעילות יזומה, שבמסגרתה ביצעו חיפוש בדירה בגבעתיים. הבלשים נדהמו לגלות במהלך החיפוש מגוון רחב של חומרים החשודים כסם: 22 ק"ג קנאביס, 5 ק"ג עוגיות חשיש, 2.7 ק"ג חשיש, 2.6 ק"ג קנאביס נוזלי, 415 גרם שמן חשיש, 210 גרם קוקאין קריסטל ו-34 גרם דובוני גומי מסוג קנאביס. בעת החיפוש, איתרו הכוחות מתחת למיטה ובארונות כ-807 אלף שקל.

הבלשים תפסו את כלל החומרים החשודים כסם ואת הכסף המזומן ועצרו את החשוד, בן 38 מגבעתיים, שהועבר לחקירה בתחנה, בסיומה נכלא ושוחרר לאחר מכן בתנאים מגבילים. החקירה בעניינו נמשכת.

באירוע נוסף, בלשים מתחנת גבעתיים הבחינו בנהג רכב שמבצע כמה עבירות תנועה, תוך שימוש בטלפון סלולארי שברשותו ברחוב יצחק רבין בעיר. הבלשים ניגשו לרכבו של הנהג והריחו ריח חריף של חומר החשוד כסם. במהלך חיפוש ברכב, נתפס חומר החשוד כסם מסוג קנאביס במשקל של כ-250 גרם וכסף מזומן בסך 1,430 שקל. הבלשים עצרו את החשוד, כבן 23 מחולון, ולאחר חקירה הוא שוחרר בתנאים מגבילים, ביניהם מעצר בית. בנוסף, רכבו של החשוד נגרר.

תגיות:
סמים
/
גבעתיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף