יוצאים לרחוב: חנויות הרחוב הכי שוות בעיר - מירית רודריג

לא סתם תל אביב נחשבת לבירת האופנה של ישראל. בעוד שהאונליין מנגיש לנו נוחות, חנויות הרחוב מנגישות לנו חוויית קנייה אחרת, מרגשת ומקיפה, ואין כמו לכתת רגליים ברחובות עירנו ולגלות חנויות נפלאות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירית רודריג - רוטשילד 1 תל אביב
מירית רודריג - רוטשילד 1 תל אביב | צילום: זיו טולדנו
4
גלריה

לא סתם תל אביב נחשבת לבירת האופנה של ישראל- פשוט כי היא מאגדת את חנויות הרחוב הכי שוות ומגוונות שיש. בעוד שהאונליין מנגיש לנו נוחות, חנויות הרחוב מנגישות לנו חוויית קנייה אחרת, מרגשת ומקיפה, ואין כמו לכתת רגליים ברחובות עירנו ולגלות חנויות נפלאות.

מירית רודריג - חולצה 499 שקל, מכנסיים 599 שקל
מירית רודריג - חולצה 499 שקל, מכנסיים 599 שקל | צילום: שי הנסב

אחת החנויות השוות היא ללא ספק של מעצבת האופנה מירית רודריג שנפתחה מיד בסיום הסגר הראשון ברחוב רוטשילד. בחנות ניתן למצוא בגדי נשים ייחודיים, החל מקז'ואל ועד ערב, חלקם עם חתימת ידה של מירית: רקמות בעבודת יד. מירית ידוע מאז ומעולם בגזרות מחמיאות המתאימות לגוף הנשי, וככאלו הן חביבות על סלבריטאיות כגלית גוטמן, ליהיא לפיד, פאולה רוזנברג, נועה רוזין וכל מגישות החדשות במהדורות השונות הלובשות תדיר את עיצוביה.

עוד ניתן למצוא מגוון רחב של אקססוריז שמתכתבים עם הקולקציות.

מירית רודריג - חולצה 949 שקל, מכנסיים 659 שקל
מירית רודריג - חולצה 949 שקל, מכנסיים 659 שקל | צילום: שי הנסב

מפתיע לגלות כי רודריג, בת 49, נשואה ואם ל- 4 ילדים, אינה מתגוררת בעיר אלא בצפון ובעלת סטודיו בקריית ביאליק. היא סיימה בהצטיינות את מגמת עיצוב האופנה בשנקר, התמחתה בדלתא לונדון עבור מרקס אנד ספנר, וגם בפריס אצל Narciso Rodrigez. בתום הלימודים ייסדה את הסטודיו לעיצוב למחלקת מרקס אנד ספנסר בארץ, וכבר אז השתמשה ברקמה על פי איורי על המוצרים השונים,  שזכתה להצלחה מסחרית. ב-2005 הקימה את המותג closet ופתחה חנות ברחוב הרכבת 12 בת"א, שנודעה בזכות עבודות היד הייחודיות שלה. בשנת 2012 החלה לעבוד עם רזילי, בתחילה עם קולקציית בייסיק ומוצרים משלימים, שבהדרגה הלכה  ותפסה נפח ברשת, כשהיא עובדת איתם בבלעדיות, והקולקציה עוצבה כמענה לצרכי הרשת ולקוחותיה, כשכל העיצוב והייצור על טהרת הכחול לבן. ב-2019 הגיעה ההצעה להציג בשבוע האופנה בפריז, שהייתה הזדמנות לקחת קדימה את פרויקט הרקמה, בשיתוף עם מעצבת הטקסטיל טל דרורי, מעצבת ישראלית החיה בלונדון ומעצבת צעיפים צבעונים מרהיבים ביופיים.

כיום- כל עיצוביה של מירית מעוצבים ומיוצרים בישראל, החל מהבדים והסדקית ואפילו עד לרמת הריהוט ושיתופי הפעולה בחנות.

מירית רודריג - מכנסיים 695 שקל, ז'קט 649 שקל
מירית רודריג - מכנסיים 695 שקל, ז'קט 649 שקל | צילום: שי הנסב
תגיות:
תל אביב
/
אופנה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף