מזה כ-20 שנה שיריד האוכל הראשון של ישראל פועל בהצלחה רבה בדיזינגוף סנטר, וכעת יתווסף אליו יריד האוכל והלייף סטייל "רביעי טבעוני" שכולו על טהרת ערכי הטבעונות.
חשוב לשמור מקום לקינוחים הרבים שיציעו ב"כנאפה אל וואדי" עם מופע הכנאפה המעופף, פרלינים משובחים בעבודת יד של שוקולטרי גליצקי, גלידה בטעמים מיוחדים של ilo ice cream, קערת אסאי וספירולינה של Sambazon Açaí Café, קפוצ'ינה תציע וופל בלגי עם אינסוף טופינגס והדוכן של Enerjuicer יטען אתכם בשייקים, מרקים ופינוקי פירות בכוסות. בנוסף לדוכני האוכל תחכה לכם גם אורי שביט, מייסדת הבלוג ״טבעוניות נהנות יותר״ עם ספרי הבישול ״המטבח הטבעוני שלי״ ו״חגיגה טבעונית״, לצד דוכני מכירה של מוצרי קוסמטיקה טבעונית אקולוגית, תיקים ובקבוקים מחומרים ממוחזרים, יצירות אמנות מבטון טבעי ואפילו עמדת חטיפים טבעוניים לכלבים של Treaty.
גורם בכיר מהנהלת הסנטר מסר למעריב כי היריד הוא בשלב זה ניסיוני ויתכן בהחלט ובהמשך יפעל באופן קבוע, בהתאם להיענות הקהל.