פופ אפ בוכרי מבית ילדותו של אהרוני

השף ישראל אהרוני חוזר לשורשים עם  פופ אפ בוכרי חורפי ובו מנות ממרכז אסיה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אהרוני
אהרוני | צילום: יונתן בן חיים
2
גלריה

האוכל הבוכרי של אהרוני מתבסס על האוכל המסורתי של אימו, אבל לא רק. בתפריט הבוכרי של אהרוני, שיוגש בקיוב קיטצ'נס, יהיה אוכל מסורתי-עדכני, חורפי, אבל לא כבד, עשיר בטעמים וארומות. התפריט, שהותאם במיוחד למשלוחים, הוא תפריט מודולרי: אפשר להזמין ממנו כל מנה בנפרד, אפשר גם להרכיב ארוחות בוכריות שונות ומגוונות (למשל: בחש צמחוני וקציצות בשר /פרגיות עם גזר ורימונים; סמסר צמחוני, בחש בשרי, דושפרה וסלט עגבניות מרענן; אוש פלו בשרי, בחש צמחוני, סמסר וסלט ועוד). בסופי שבוע ניתן להזמין מארז לפתיחת שולחן בוכרי. "פתיחת שולחן בבוכרה היא קוד אירוח", אומר אהרוני, "חובה שכל השולחן יהיה מכוסה בצלחות, כך שלא יראו אותו. זה כלל".

דושפרה של אהרוני
דושפרה של אהרוני | צילום: יונתן בן חיים
תגיות:
ישראל אהרוני
/
משלוחי אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף