מהחממה לצלחת // הזדמנות אחרונה לאירועי האוכל בערבה!

זהו סוף השבוע האחרון להנות מאירועי החקלאות והקולינריה בערבה התיכונה שיכללו בשלנים, שווקים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מהחממה לצלחת
מהחממה לצלחת | צילום: אפרת פרנקנשטיין

16-18 במרץ- קטיף ובישול עם התוצרת בחממות החקלאיות, סיורים עם חקלאים, ארוחות שף ועוד. יוזמי הפסטיבל- מועצה אזורית הערבה התיכונה, תיירות ערבה, מנהלת החברה לפיתוח הערבה, משרד החקלאות, משרד התיירות, קרן נס וקרן מיראז'. את האירועים מלווה איש הקולינריה דוד קישקה.

בין האירועים בסוף השבוע הנועל את הפסטיבל:

תגיות:
נגב
/
ערבה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף