יומני לפיד "נעלמו" ממשרד האוצר, "יש עתיד" מפתיעה: הפתיח של אראל סג"ל

התשובה לבקשת עמותת "לביא" לחשוף את פגישותיו של יו"ר יש עתיד תמוהה ונעה בין שינוי גרסה תמוה לשקר. וגם: איך אשכנזי קשור לראייה לטווח ארוך של המפלגה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יאיר לפיד
יאיר לפיד | צילום: מרק ישראל סלם
2
גלריה

אראל סגל ועורך התוכנית, איתמר פליישמן, עוקבים בחודשים האחרונים אחרי יומניו של שר האוצר לשעבר, יאיר לפיד, והפגישות שהוא קיים בזמן שהיה חלק מהמשרד. עמותת "לביא", שביקשה את המסמכים ממשרד האוצר, נענתה השבוע כי הם פשוט נעלמו.

"היום (ג') אנשי משרד האוצר שלחו מכתב לארגון לביא בה נכתב שהיומנים לא נמצאים. 'בהמשך למכתבנו, בהתייחס לבקשתכם לעניין מידע אודות פגישותיו של מר יאיר לפיד עם מר ארנון מוזס נבקש להודיעכם כי המידע המבוקש איננו מצוי ברשותנו'. בכך אומר משרד האוצר שהמכתבים ובקשות אינם רלוונטיות כי היומנים לא נמצאים אצלכם.

עד היום משרד האוצר לא טען את הטענה הזאת. משרד האוצר במשך חודשים טען שהיומנים בידיו וצריך לבקש את חוות דעתו מיאיר לפיד. היום פתאום אין יומנים? מדובר פה בכל הפחות בשינוי גרסה תמוהה או בשקר גס.

גבי אשכנזי. צילום: פלאש 90
גבי אשכנזי. צילום: פלאש 90 | גבי אשכנזי. צילום: פלאש 90
תגיות:
יאיר לפיד
/
משרד האוצר
/
בחירות 2019
/
בחירות 2019 סבב א'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף