מה ההבדל בין דג קפוא לטרי? | מאיה רוזמן מנפצת את המיתוס

ד"ר מאיה רוזמן התייחסה בתוכניתה ב-103FM לשוני בערכים התזונתיים בין דג טרי לקפוא: "לא קורה לערכים התזונתיים שום דבר בהקפאה, זה אפילו מומלץ"

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
דג סלמון
דג סלמון | צילום: אינגאימג'

יחד עם זאת הוסיפה רוזמן כי "יש מוצרים שאתה רואה שכתוב 'מכיל מים מוספים' ואז מה שקורה, שעל אותו משקל, נגיד 100 גרם דג, יש טיפה פחות חלבון מאחד שלא מכיל מים מוספים. אבל בתכל'ס, אין לזה יותר מדי משמעות. זה אפילו מומלץ, כי לפעמים זה נקי יותר - אי אפשר לדעת כמה דג טרי ישב בחוץ".

תגיות:
בריאות
/
דגים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף