מאזינה שאלה את ד"ר מאיה רוזמן בתוכניתה ב-103FM על ההבדלים בין דג טרי לקפוא. "אם אני קונה דג סלמון קפוא לעומת דג טרי, יש הבדל בערכים התזונתיים?", תהתה המאזינה, ורוזמן הסבירה: "לא, לא קורה לערכים התזונתיים שום דבר בהקפאה".

שבוע מכריע: הקואליציה מאיצה את צמצום עילת הסבירות
נעם ומשה מסתכלים אותו הדבר על המציאות, רק הפוך | ביקורת "חתונה ממבט ראשון"

יחד עם זאת הוסיפה רוזמן כי "יש מוצרים שאתה רואה שכתוב 'מכיל מים מוספים' ואז מה שקורה, שעל אותו משקל, נגיד 100 גרם דג, יש טיפה פחות חלבון מאחד שלא מכיל מים מוספים. אבל בתכל'ס, אין לזה יותר מדי משמעות. זה אפילו מומלץ, כי לפעמים זה נקי יותר - אי אפשר לדעת כמה דג טרי ישב בחוץ". 

יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמד/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.