ד"ר רוזמן ביררה עם המאזינה על כל הבדיקות שעברה, ואמרה: "בבקר יש קצת יותר ברזל מאשר בעוף או דג, אבל גם בהם יש, וגם בקטניות ובשיבולת שועל. יש סיכוי טוב שאת אוכלת כמעט את כל כמות הברזל שצריך, ולאט לאט זה ירד. להקפיד כל יום לאכול עוף, בשר או דג".
ד"ר רוזמן ביררה עם המאזינה על כל הבדיקות שעברה, ואמרה: "בבקר יש קצת יותר ברזל מאשר בעוף או דג, אבל גם בהם יש, וגם בקטניות ובשיבולת שועל. יש סיכוי טוב שאת אוכלת כמעט את כל כמות הברזל שצריך, ולאט לאט זה ירד. להקפיד כל יום לאכול עוף, בשר או דג".