עוד ציינה: "הכרוב עשיר בויטמין C, בסידן, בברזל, בסיבים תזונתיים, ומשביע מאוד מאוד עם רק 25 קלוריות במאה גרם. הכרוב הסגול מכיל גם אנתוציאנינים – הפיגמנט הסגול שבפני עצמו נחשב לנוגד חמצון שמגן מפני עוד סוגים של סרטן. הכרוב הוא גם ירק לא יקר במיוחד, וזה מפתיע לאור העובדה שאני אישית ניסיתי לגדל כרוב בחצר – ולקח שנה שלמה עד שצמח לי כרוב בגודל 'נורמלי'".
בהמשך העלתה רוזמן לשידור את מיכאל לוי - מגדל כרוב שהסביר כי "כרוב זה דבר מסובך לגדל, הוא גידול חורפי, העונה הטבעית היא בחורף אבל מגדלים אותו גם בקיץ, אבל אז הגידול שלו לא זול בכלל. הכרוב גדל בעיקר בדרום – לא בגלל שהוא מתאים לדרום אלא כי יש שם שטחים פנויים".
עוד אמר לוי, כי "הכרוב צריך להיות נקי ורענן, עם קליפות חיצוניות ירוקות ולא מקולף – לא כזה שהורידו ממנו עוד ועוד קליפות. הקליפה החיצונית היא יותר ירוקה. כשמקלפים זה נהיה יותר לבן וזה אומר שהוא ישן. גם אם מורידים כמה עלים – שוטפים רק מבחוץ, בפנים הוא סגור. עדיף לשמור במקרר 10 ימים כי אחר כך הוא משנה את הטעם. כרוב גדל בחודשי הקיץ בערך 70 יום, בחודשי החורף לוקח 100 ימים עד שגדל כרוב אחד".