נוסעים לחופשה? כך תחסכו קלוריות בבית-המלון | מאיה רוזמן

יצאתם לנופש וחשבתם על הכל חוץ מעל התפריט היומי? ד"ר מאיה רוזמן עם הטיפים הכי טעימים לאוכל בבתי מלון | האזינו

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
ארוחת בוקר בבית-מלון, אילוסטרציה
ארוחת בוקר בבית-מלון, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

"מסכימה שבחופשה לא צריך להיות בדיאטה, מצד שני, חשוב לזכור שאם קצת מגזימים רק בארוחת בוקר במלון - אפשר לעלות חצי קילו של שומן נקי בכל יום של חופשה", אמרה ד"ר רוזמן.

"יותר קל במלון, הכל מוגש, מוכן, הירקות חתוכים ובמבחר גדול. הכל בעצם עניין של הבחירה שלנו", אמרה רוזמן וציינה מה אפשר לעשות בלי לקלקל את החופשה:

* "במקום חביתה מקושקשת, שאנחנו לא יודעים כמה ביצים בדיוק אנחנו מקבלים וכמה שמן יש שם, אפשר ביצת עין – שיש בה גם פחות שמן".

* "במקום סלטים עם רטבים של מיונז אפשר למלא צלחת עם ירקות חתוכים ולהוסיף כף שמן זית בצורה מדודה".

* "במקום ופל בלגי או פנקייק כדאי לבחור בעוגת גבינה חמה שיש ברוב המלונות – יש בה מעט מאוד קמח, פחות סוכר מקינוחים אחרים, ובגלל שיש בה שילוב של חלבונים מהגבינה היא גם משביעה לזמן ארוך יותר".

* "ואם מישהו ממש חייב ופלים או פנקייקס עם סירופים ותוספות – אז להתמלא קודם עם ירקות חתוכים ואחר כך להתמקד בקינוח המשמין במקום כל הארוחה".

תגיות:
תזונה
/
חופשה
/
בתי מלון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף