היא הסבירה כי "יש בירקות דברים שהם בלתי מחושבים וצריך אותם. סיבים תזונתיים למשל, שטובים למניעת מחלות כולל בריאות המעיים, הלב וסוכרת. יש גם כל מיני סוגים של נוגדי חמצון שצריך אותם והם לא מחושבים בטבלאות".
בהמשך פירטה מה הכמויות עליהן היא ממליצה לילדים, והוסיפה שכמבוגר היא ממליצה למאזין לאכול פי 4 יותר.
בשביל לכסות ויטמין A - גזר שלם
בשביל לכסות ליקופן - עגבנייה שלמה
בשביל לכסות ויטמין C - רבע פלפל אדום
בשביל לכסות חומצה פולית - חמישה עלי חסה