אז מה הקשר לכאבי ראש? בגבינה צהובה יש חומר אחר שנקרא טיראמין. בעבר מחקרים טענו כי הוא גורם לכאבי ראש, במיוחד אם צורכים גבינה צהובה וקפה באותה ארוחה.
איך נדע אם יש לנו רגישות? מורידים מוצרי חלב מהתפריט ליומיים שלושה, ואז מוסיפים רק גבינה צהובה. פרוסה אחת או שתיים ליום. אם אין כאבי בטן, סימן שאפשר להמשיך לאכול אותה ואם במקרה יש פתאום קצת כאב ראש, אז אולי אתם רגישים לטיראמין.
האם זה קורה יותר עם גבינה צהובה 9%? והאם היא מכילה 'פלסטיק' ברכיבים? תוכלו לראות שרשימת הרכיבים זהה לגבינות עתירות שומן. אז אולי זה פחות טעים, אבל אין שם משהו שונה ברכיבים. רק פחות שומן ופחות קלוריות.