מאיה רוזמן שוברת מיתוסים: אלו הפירות בהם כמות הסוכר נמוכה

התזונאית ענתה בתכניתה לשאלות המאזינים והסבירה על הערך התזונתי הדל במוצרי קמח לבן, ובהמשך גם פירטה אילו פירות מכילים את הכמות הנמוכה ביותר של סוכר?

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
אבטיח
אבטיח | צילום: אינגאימג
2
גלריה

מה התגלה לאורך השנים? קמח לבן, יש לו אינדקס גליקמי יחסית גבוהה והמוצרים מקמח לבן כמו לחם לבן נספגים מאוד מהר לדם ומקפיצים את רמות הסוכר בדם, זה לא טוב לאורך זמן. גם כי זה פחות משביע וגורם לצריכה גבוהה יותר וגם כי זה לא טוב להרבה אנשים שיש להם נטייה לסוכרת. כשאתה אוכל לחם לבן, איזה ערך מוסף יש? כמעט שום דבר.

דיאטה
דיאטה | צילום: ingimage ASAP
תגיות:
דיאטה
/
תזונה נכונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף