איפה יש יותר סידן - בגבינה לבנה או צהובה?| מאיה רוזמן מייעצת

יועצת התוזנה נשאלה ע"י מאזינה איזו גבינה כדאי לאכול כדי לצרוך יותר סידן, וענתה תשובה מפתיעה לגבי סוגי הגבינות השונים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
גבינות
גבינות | צילום: אינג אימג'

"הייתי לאחרונה אצל רופאה שדיברה איתי לגבי סידן. רוב עוגות הגבינה שאני מכינה זה מ-0.5%, ולא מיותר כי זה חוסך לי בקלוריות. אני בספירת קלוריות כל הזמן, 1,200 שאני יכולה לאכול ביום. אני מגוונת, צמחונית לגמרי, בלי דגים כמובן. בפרוסה של עוגת גבינה אני מקבלת 12 גרם חלבון, היא אמרה לי שבגבינות עם פחות מ-3% יש בעיה עם ספיגת סידן".

תגיות:
גבינות
/
מאיה רוזמן
/
סידן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף