כך תאפו נכון ובריא עם קמח מלא גם בבית | מאיה רוזמן

הדוקטור שוחחה עם מאזינה שסיפרה כי היא מתקשה לאפות לחם ללא קמח לבן, וקיבלה הסבר מפורט הכולל מתכונים. "הלחם שנוצר הוא מצוין, רך, לא כמו אבן ולא כלום"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
לחם כוסמין
לחם כוסמין | צילום: אינג אימג'

"ד"ר מאיה רוזמן, את מומחית לשבירת מיתוסים. הייתי רוצה לשמוע על קמח מלא, כי ככל שאני שומעת אותך יותר כך אני מבינה שהקמח הלבן הוא קטלני ביותר. כאשר אני אופה מוצרים מקמח מלא, הלחם שלי יוצא כמו אבן".

תגיות:
אפייה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף