תזונה בימי קורונה: אלו היו המגמות והטרנדים בתחום המזון בשנה האחרונה

הקורונה שינתה את חיינו ב־2020 גם בתחום התזונה. כיצד תושפע ממנה 2021, ומהם היתרונות וההזדמנויות שנוצרו בעקבות המגיפה? מדור אופטימי לסיום שנה לא קלה

נאוה רוזנפלד צילום: ללאשלומית דיליאון צילום: ללא
תור לסופר, קורונה בפסח
תור לסופר, קורונה בפסח | צילום: אבשלום ששוני

שנת 2020 הייתה קשה והשפיעה במידה זו אחרת על כל אחד על פני כדור הארץ. ההשלכות של הקורונה ילוו אותנו בשנת 2021 וגם בשנים שאחריה, יש אומרים שאפילו בעשרות השנים הבאות. בתחומים רבים מתפרסמות בשבועות האחרונים של השנה המגמות הצפויות בשנה הבאה. לקורונה השלכות בריאותיות (של גוף ונפש), כלכליות, חברתיות, מדיניות ואחרות, וכמובן שהמגמות בתחום המזון יושפעו אף הן מהקורונה.

התחזית היא כי השינויים שאנחנו עוברים כיום, כברירת מחדל על מנת להתאים את עצמנו למציאות החדשה, יישארו ויתחזקו גם לאחר שההתמודדות עם הנגיף תחלוף. הנה מספר דוגמאות למגמות שצוברות תאוצה בצל משבר הקורונה וצפויות בשנת 2021 שבפתח.

תגיות:
תזונה
/
בריאות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף