למרות הקלוריות: למה כדאי לאכול גבינות עתירות שומן? | מאיה רוזמן מסבירה

הגבינות הקשות עתירות מאוד בסידן יותר מכל גבינה אחרת ויש בהן מעט מאוד לקטוז בהשוואה לכל מוצרי חלב אחרים, אז הן עושות פחות בעיות עיכול. התזונאית ממליצה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
גבינות
גבינות | צילום: אינג אימג'

המאזינה סיפרה: "בעיקרון אני במשקל תקין ואוכלת מסודר אבל מבחינת גבינות עובש וגבינות עתירות שומן, עד כמה הן בריאות או לא? כי יש לי חולשה אליהן ואני לא רוצה להוריד אותן מהתפריט או להחליף אותן בגבינה 9% כי זה לא אכיל מבחינתי. אני 1.56 ושוקלת 60, ובת 42".

תגיות:
גבינות
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף