"הקפאה בדרך כלל שומרת על ערכים תזונתיים, אבל את צריכה להגיד לי אם את מוסיפה את השום הכתוש למאכל, יש טעם וריח חזקים של שום, או שהוא איבד אותם. אני מאמינה שזה נשר, אבל אפשר לדעת בוודאות אם הריח וטעם החזקרים נשמרים".
המאזינה תהתה לגבי מיץ לימון קפוא ושורש חזרת. רוזמן ענתה: "בכמה מזה את משתמשת? זה לא בכמות כל כך גדולה, מספיק שתאכלי רבע פלפל אדום, יהיה לך שם פי 30. אני חושבת שבהקפאה זה נשמר יותר טוב מאשר בקירור שזה הולך ומתפרק, וזה גם בתנאים אטומים בלי מגע עם האוויר. אבל רק שתדעי שקצת מיץ לימון על סלט ירקות, זה לא מה שייתן לך את הוויטמין סי, הסלט ירקות עצמו כבר, זה שולי".
"ולגבי שורש החזרת מרוסק, אני מקפיאה קוביות כמו של קרח בתבנית, עם קצת שמן, חומץ וסוכר, ואנחנו אוהבים לאכול את זה כתוספת לדג. אז כל פעם אני מוציאה קוביה". אמרה המאזינה, ורוזמן השיבה: "גם החזרת היא מקור טוב לוויטמין סי שאני מאמינה שנשמר וגם יש לה הרבה מינרלים כמו אשלגן שלא קורה לו כלום בהקפאה וזה דווקא מצוין".