"בזמן חופשה אין צורך לרדת במשקל או לעשות דיאטה, כמובן, מצד שני אין שום סיבה להאביס ולעלות כמה קילוגרמים טובים", פתחה את דבריה. "אם מגזימים קצת רק בארוחת בוקר במלון - אפשר לעלות חצי קילו של שומן נקי בכל יום של חופשה".
"אפשר לראות חשבון פשוט של ארוחת בוקר צנועה יחסית – חביתה מקושקשת, לחמנייה קטנה, פרוסת גבינה צהובה, קצת גבינה לבנה, סלט קטן, קפה הפוך, מיץ תפוזים וקרואסון קטן – והנה עברנו 1000 קלוריות בקלות, לא כולל פינוקים כמו פנקייקים, ופלים בלגים, קרפים, עוגות לקינוח ואפילו בלי להגזים עם גבינות משמינות. אם לא מוותרים גם על אלו אפשר להגיע לארוחה שמכילה מעל 3000 קלוריות, וזה עוד רק בתחילת היום", המשיכה.
"במלונות היקרים יותר יש בדרך כלל מגוון גדול יותר של פיתויים ומאכלים טעימים ומשמינים, אבל גם אפשרות למזונות בריאים יותר", אמרה עוד. "מי שרוצה לשמור – זה דווקא יותר קל במלון. הכול מוגש ומוכן עבורנו, הירקות חתוכים ובמבחר גדול. הכול בעצם עניין של הבחירה שלנו".