"כולם חושבים שכוסמין זו מילת קסם אבל זה סתם סוג של חיטה", הסבירה הדיאטנית למאזינה שרצתה לאזן את רמות הסוכר בדם שלה. "יש בזה פחות גלוטן אבל זה לא יתרון, זה רע לסוכרת בדיוק כמו קמח לבן", המשיכה. עם זאת, על קמח שקדים אמרה רוזמן כי הוא "מעולה". עוד אמרה כי: "קמח השקדים מצויין ואפשר גם לחם שיפון".
כשסיפרה המאזינה לדיאטנית כי בסוף היום היא לא אוכלת, ורק שותה חצי בקבוק בירה עם פיצוחים, אמרה לה רוזמן כי היא "מצחיקה", והמליצה לה להימנע מבירה, שכן, היא לא טובה לחולי סוכרת. "תתמידי בתפריט ואז תעשי בדיקה", סיכמה רוזמן בסיום השיחה עם המאזינה. "בטוחה שירד לך הסוכר".