"ברור שבחורף עולה תחושת הרעב", הסבירה רוזמן תחילה, "אחת הסיבות זה כי הגוף מחמם את עצמו באמצעות אכילה ופעולת העיכול. כשקר לנו, עולה התיאבון, בעיקר למאכלים חמים ומחממים. בחושך, יש ירידה ברמת הסרוטונין במוח, ובגלל שבחורף יש שעות חושך רבות, אז יש עלייה בחשק לפחמימות, שכביכול מעלות את הסרוטונין", הסבירה עוד.
אז איך לא הורסים את הדיאטה עם כל החשקים האלה למאכלים כבדים וחמים? הדיאטנית המליצה על תפריט עם מאכלים חמים שמסתכם בסך הכל ב-1,200 קלוריות ליום.