כך תהפכו את הפיצה שלכם לבריאה יותר | מאיה רוזמן מסבירה

כולם (כמעט) אוהבים את המאפה האיטלקי המפורסם. אבל האם ידעתם שיש לו גם לא מעט יתרונות בריאותיים? התזונאית מסבירה מהם ואיך ניתן לשדרג את הפיצה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פיצה
פיצה | צילום: אינגאימג'

איך לשדרג את הפיצה מבחינה בריאותית? "כמה שהבצק יהיה יותר דק, זה יותר עדיף בריאותית. אם רוצים לחסוך קלוריות, אפשר לעשות את הפיצה גם מבצק כרובית או מבצק זוקיני", הסבירה ד"ר רוזמן.

תגיות:
פיצה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף