בהמשך, עוד אמרה: "גברים צריכים 420 מ"ג ליום, נשים צריכות 340 מ"ג ליום, שימו לב - בבננה אחת ממוצעת רק 30 מ"ג. זו כמות יפה, אבל יש מזונות אחרים שמכילים יותר מגנזיום. למשל, במנה של 15 שקדים 45 מ"ג מגנזיום, בשלוש כפות שיבולת שועל 70 מ"ג מגנזיום, בכוס פולי סויה (אדממה) 100 מ"ג מגנזיום. אפילו בכפית אחת של קקאו יש תכולת המגנזיום דומה לזו שבבננה".
ועוד קצת על בננות: "הבננה מכילה 12% סוכר, קצת יותר מרוב הפירות האחרים, ומכילה מעט ויטמין C, כמעט שאין בה ויטמין A. עם זאת, יש בה המון אשלגן שדרוש לוויסות לחץ הדם ממש כמו שיש בתפוח אדמה. משום מה אצלנו בארץ יש מיתוס שגורס שהבננה גורמת לעצירות, הבננה מכילה סיבים תזונתיים שמסדירים את פעילות המעיים. זה נכון שהיא יכולה לעזור במצבים של שלשול, אבל אין זה אומר שהיא גורמת לעצירות".
לסיום, הסבירה המומחית מה עושים עם בננות בשלות מדי: "לחתוך לפרוסות, לשים בשקית ולהקפיא - זה יכול לשמש לשייקים, עוגות בננות, פנקייק בננות, גלידות ואפילו יחד עם חמאת בוטנים בכריך, במקום ריבה".