בהמשך, עוד אמרה: "כדאי להכניס לכריך כמה ירקות כמו עגבנייה וחסה, או להכין ירקות חתוכים לצד הכריך, ומדובר בארוחה מאוזנת לכל דבר. מבחינה בריאותית אין הבדל בין ארוחה כזו לבין ארוחה חמה של חזה עוף עם פסטה או פתיתים למשל, ואולי הכריך עדיף כי יכיל פחות קלוריות מהפחמימה - סה"כ שתי פרוסות לחם מכילות פחות קלוריות משליש צלחת פסטה או פתיתים או אורז, ובאותו ערך תזונתי בדיוק. אם הלחם הוא מלא אז אפילו יש לו יתרון תזונתי לעומת פסטה או פתיתים מקמח לבן".
לסיום סיכמה: "כשאין להם זמן לארוחת צהריים חמה, או חשק לעמוד במטבח, ארוחת הצהריים יכולה להרכיב כריך או אפילו שני כריכים אם מדובר בלחם קל".