"לאחר שאמרתי שכדאי להיערך מראש ולהכין קופסת ירקות חתוכים אפילו יום קודם, שאלה אותי מאזינה אם נשאר ערך תזונתי בירקות אם מכינים אותם יום לפני. זו שאלה מעולה", הוסיפה. "אני בעד להתארגן יום קודם, גם אם זה אומר שהפסדנו קצת ויטמינים, כי עדיף לנשנש ירקות מאשר כל חטיף אחר".
עוד אמרה: "בלי קשר, חשוב לשים לב שכמעט רוב הוויטמינים עמידים לתהליכי בישול כמו אפייה וחיתוך, ורק ויטמין C מתפרק מהר יחסית: כבר בזמן שסוחטים פרי למיץ נהרס 30% מהוויטמין, ככל שחותכים ירקות לחתיכות קטנות יותר - נהרס יותר ויטמין C עם הזמן. סלט קצוץ דק מאתמול כנראה שאינו מכיל ויטמין C, אם חותכים סלט קצוץ דק בבוקר ואוכלים בצהריים או בערב, מעל מחצית הוויטמין התפרק".