"לפחות שבוע זה נשאר במצב טרי, טעים ואותו דבר, וזה גם אמור להחזיק מעמד יותר מאשר ביצים טריות, כי את כבר העברת אותם תהליך של בישול ובזמנו נהרגים חלק מהחיידקים שנמצאים שם, אם בכלל", סיפרה ד"ר רוזמן.
לדבריה, "מבחינת המרקם, יכול להיות שזה עלול להיות טיפה יותר מיימי או לאבד נוזלים ולהיצמד לקליפה", אך הוסיפה: "הייתה איזושהי תקופה ארוכה שהייתי מתעצלת להכין כל פעם ביצים קשות, אז הייתי מכינה סיר עם 7 או 14 וזה נשמר יפה מאוד, אין עם זה שום בעיה, בריאותית בטוח שלא".