תבלינים מוסיפים את הטאץ' לבישולים: מלח, פלפל, כורכום, כמון, שום גבישי, אגוז מוסקט, ציפורן, סומק, זעתר, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אורגנו, רוזמרין, טימין, קינמון, הל, צ'ילי גרוס... קיימים סוגים רבים של תבלינים ולכל בית יש את התבלינים שיושביו מעדיפים להוסיף את טעמיהם למזון שהם מכינים ואוכלים.
קנו קופסאות תואמות של התבלינים כאשר המכסים משמשים גם כמסננות.
שיטפו את הקופסאות והמכסים והניחו לייבוש.
בדקו איזה גודל קופסא יתאים לכמויות ולאחסון אצלכם במטבח.
קנו או הכינו מדבקות והדביקו על המכסים כדי שיהיה לכם קל למצוא את התבלין במהירות בזמן הבישול.
רצוי אחסן את התבלינים במקפיא כדי לשמור על הטריות בתוך סלסלה המשמשת כמגירה נשלפת.