הטריקים שיעזרו לשמור על טריות האוכל שלכם לאורך זמן | צפו

מה עושים עם לחם שעבר זמנו, איך מונעים מחרקים להיכנס לקמח ומה הקשר בין מרשמלו לסוכר חום? | חמישה טיפים שווים לאחסון מזון שיגרמו לו להחזיק מעמד יותר זמן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מזווה, אילוסטרציה
מזווה, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'
3
גלריה

מומחית הניקיון שאנטל מילה (mama_mila) הצליחה לצבור יותר מ-1.3 מיליון עוקבים בטיקטוק כשרבים מהם צפו בסרטוני הניקיון והסטיילינג שלה. בסרטון שהעלתה בשבוע שעבר העניקה מילה לעוקבים שלה חמישה טיפים שווים ש"יעזרו לשמור על טריות האוכל שלכם לאורך זמן".

דגני בוקר: כדי לשמור על טריות הקורנפלקס שלכם, מילה מציעה: "קפלו את קופסאות הדגנים שלכם כדי לשמור עליהן אטומות ועמידות בפני נוזלים".

לחם
לחם | צילום: אינגאימג'

מים שנותרו בקופסת השימורים: המים בהם שחו גרגירי החומוס או השעועית שבישלתם או הוספתם לסלט טובים לדברי מילה "כתחליף לחלבון ביצה" ואפשר להשתמש בהם במקום חלבון מן החי במגוון מאכלים.

קמח: מכירים את התחביב של החרקים להתנחל לכם בתוך שקית הקמח? אז אם אתם לא מאחסנים אותו במקרר "הוסיפו עלה דפנה לקמח שלכם כדי להרתיע את החרקים מלבקר במזווה", בארון המטבח או במגירה שלכם.

קמח
קמח | צילום: אינגאימג'

סוכר חום: כדי למנוע התקשות של הסוכר והיווצרות גושים מילה מציעה "להוסיף מרשמלו לצנצנת של הסוכר".

הסרטון של מילה זכה לאלפי לייקים ותגובות אוהדות.

תגיות:
אוכל
/
אחסון
/
טיפים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף