אופנה

הזדמנות של פעם בחמש שנים: רונן חן פותח חנות פופ-אפ

התארגנתן כבר על לוק לסוכה? מעצב האופנה רונן חן פותח חנות פופ-אפ בקניון TLV, בה הוא יציע עד 80% הנחה על קולקציות קודמות וסמפלים מיוחדים, תפעל החל ממחר (28.9) ועד ה-7 באוקטובר

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מעיל של אומא, יעלה 299 שקל במקום 1,100 שקל
מעיל של אומא, יעלה 299 שקל במקום 1,100 שקל | צילום: הילה שייר
4
גלריה

אחרי חמש שנים שהוא לא עשה זאת, מעצב האופנה רונן חן עושה מכירה גדולה בה הוא יציע שלל הנחות על בגדים ונעליים שלו ושל מותגים שנמכרים ברשת "רונן חן".

את המכירה הוא יעשה בחנות פופ-אפ שתיפתח החל ממחר (חמישי) בקניון TLV ותסתיים ב-7 באוקטובר. הפופ אפ יתמקד בפריטים מקולקציות קודמות, סמפלים וסדרות של המותגים רונן חן, לימיטד, Oma, Plan b ומותגי הנעליים ווגבונד, אנג'ל אלאקרון ואקססוריז. כל הפריטים בחנות יוצעו בהנחה של עד 80%.

רונן חן, ג'ינס - 99 שקל במקום 499 שקל
רונן חן, ג'ינס - 99 שקל במקום 499 שקל | צילום: זוהר שיטרית

בין שלל הפריטים בחנות, תוכלו למצוא ג'ינסים של המותג רונן חן במחיר 99 שקל, ווסט הורס ב-149 שקל, מעיל טראנץ' שמגיע בשחור או חום ב-299 שקל ועוד.

אומא, חצאית - 149 שקל במקום 450 שקל
אומא, חצאית - 149 שקל במקום 450 שקל | צילום: הילה שייר

אם אתן חובבות של המותג אומא, אל תפספסו את חצאיות השסע עם השירה מבד דמוי עור, שיימכרו במחיר של 149 שקל. בין הפריטים של המותג יהיו גם טופים ושמלות במחירים סופר שווים.

ווגהבונד לרונן חן, 299 שקל במקום 799 שקל
ווגהבונד לרונן חן, 299 שקל במקום 799 שקל | צילום: יח''צ
תגיות:
אופנה
/
קניון TLV
/
פופ-אפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף