אופנה

לבשה את זה טוב יותר? בלוגרית האופנה הישראלית עושה היילי ביבר

בלוגרית האופנה הישראלית קורל מיכאלי הפתיעה באירוע השקה כשהופיעה בשמלת ז'קמוס זהה לזו של הסופרמודל האמריקאית. מי לדעתכם לבשה אותה טוב יותר?

שובל עזור צילום: פרטי
קורל מיכאלי
קורל מיכאלי | צילום: אינסטגרם
5
גלריה
היילי ביבר
היילי ביבר | צילום: אינסטגרם

בשיחה בלעדית עם מערכת האתר, חשפה מיכאלי את הסיפור מאחורי הבחירה האופנתית המדוברת. "את הלוק הזה ראיתי על היילי ביבר לפני מספר שבועות ויחד עם כל הרשת בערך השתגעתי ממנו," סיפרה מיכאלי בהתרגשות. "ז'קמוס הוא אחד המעצבים האהובים עלי והיצירות שלו גובלות בגאונות. יש לי תיקים שלו, אבל שמלות שלו טרם יצא לי ללבוש."

קורל מיכאלי
קורל מיכאלי | צילום: אינסטגרם

מיכאלי, הידועה בסטייל המוקפד והנועז שלה, הסבירה כי חיפשה לוק מיוחד לאירוע ההשקה. "חיפשתי משהו מושקע אבל לא משוקע מידי, שיהיה שיקי בצבעים שיתאימו לאירוע ליד הים ושיהיה לי נוח," היא שיתפה.

קורל מיכאלי
קורל מיכאלי | צילום: אינסטגרם
אנה ארונוב
אנה ארונוב | צילום: רועי שור

הבחירה האופנתית הנועזת של מיכאלי עוררה עניין רב בקרב הנוכחים ובמהרה הפכה לנושא שיחה ער ברשתות החברתיות. עכשיו, כשהתמונות מהאירוע התפשטו ברשת, השאלה המעניינת היא - מי לבשה את השמלה טוב יותר? האם קורל מיכאלי הצליחה להתחרות בהיילי ביבר, או שמא הסופרמודל האמריקאית עדיין מחזיקה בכתר?

תגיות:
בלוגרים
/
היילי ביבר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף