תשומת לב קטנה ומדויקת לסטיילינג של השולחן תעשה הבדל גדול, בטח כשכל הערב מתנהל סביב אותו שולחן חגיגי ואין ספק שהעיצוב שלו משפיע על האווירה של ערב החג כולו.
ע״פ המלצתה, יש להתייחס לאילוצים כמו גודל ומבנה השולחן כשכלל האצבע המנחה יהיה להקפיד על גובה פרחים נמוך על מנת לא להפריע לקשר עין בין הסועדים. את סוג הפרחים מומלץ לבחור ע״פ קונספט העיצוב הכללי. ״ולא לשכוח שתמיד רצוי לשלב נרות״ היא מדגישה.
הרימון האדום המלכותי הוא אחד הפירות החגיגיים ויפהפיים שיש לעונת הסתיו להציע. בנוסף הוא אחד הפירות שהכי מזוהים עם החג. הניחו כמות רימונים משמעותית בצלחת הגשה רכזית אובאלית או בשתיים קטנות יותר שימוקמו לאורך השולחן. לכל סועד הניחו בצלחת המנה הראשונה חצי רימון חתוך החושף את הגרעינים המטריפים. לכל השפע והצבע ניתן להתאים מפה בגווני ירוק או פיזור של עלים ירוקים שיעניקו קונטרסט לגוונים העמוקים של הרימון. להשלמת הלוק נרות בגוונים אדומים יוסיפו את הטאץ׳ המדויק של אווירה נעימה, חגיגי ואינטימית.