אופנה

עירומה בדובאי: עדן פינס מוכיחה שתכשיטים זה כל מה שצריך

הפרזנטורית החדשה של 'טופ טן' לא מפסיקה להפתיע: בחופשה בדובאי בחרה להצטלם עירומה לחלוטין עם תכשיטים בלבד, וכרגיל - הצליחה להפוך פרובוקציה לאמנות

לוגו אופנה TMF צילום: ללא קרדיט
עדן פינס
עדן פינס | צילום: אינסטגרם
3
גלריה
עדן פינס
עדן פינס | צילום: אינסטגרם
מי צריך בגדים כשיש תכשיטים? עדן פינס
מי צריך בגדים כשיש תכשיטים? עדן פינס | צילום: אינסטגרם

מאז שנבחרה באוגוסט האחרון להיות הפנים החדשות של מותג התכשיטים הוותיק, פינס מוכיחה שוב ושוב שהבחירה בה הייתה מוצלחת. בצילום המדובר היא מציגה את הפריטים הטרנדיים ביותר של המותג: שרשרת גוף דקיקה שמתחילה בצוואר, משתלשלת על הבטן ומסתיימת במותניים, לצד מגוון צמידי סטייטמנט - החל מצמיד עבה בגוון שיש בהיר ועד פריטים בציפוי זהב בעיצובים א-סימטריים.

וכמובן שלא כך יצאה לרחוב - לאחר הצילום החושפני, פינס בחרה במראה קוקטי וצעיר: טופ קרופ בעיצוב פרפר היסטרי מבית Blumarine (זמין בבוטיק Roya). את המראה היא השלימה עם חצאית מיני בלון (-עוד טרנד שנמצא במגמת עלייה חדה)  בגוון תכלת, משקפי שמש תואמים במסגרת מלבנית, והפעם - במקום תלתליה הקופצניים המוכרים - בחרה בשיער חלק עם גלים ארוכים.

תגיות:
תכשיטים
/
עדן פינס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף