אופנה

"השקיפות שכבשה את הערב": הלוק הנועז של שירה גוטמן באירוע רונן חן

הכוכבים הגדולים של ישראל נצפו אמש באירוע החגיגי לציון 30 שנות יצירה של המעצב האהוב, כשהם לבושים בפריטים מקולקציית הקפסולה המיוחדת NEW. ARCHIVE 94-24 המשלבת בין העבר להווה

שובל עזור צילום: פרטי
שירה גוטמן, גלית גוטמן
שירה גוטמן, גלית גוטמן | צילום: לירז אגם
4
גלריה
חן אמסלם ורונן חן
חן אמסלם ורונן חן | צילום: דנה לביא

"חגיגות ה-30 הן אירוע משמח, בטח בנוף המקומי שלנו," אמר חן בראיון מיוחד לקראת האירוע. "הן שלחו אותי לארכיון לא בגלל סנטימנט נוסטלגי אלא בדיוק להיפך - כדי לרדת לשורשים שלי ולהיווכח עד כמה הם רלבנטיים גם היום."

ומה לבשו הכוכבים?

גלית גוטמן

רונית יודקביץ

שירה גוטמן

אביה מלכה

שדרנית הרדיו והדוגמנית בחרה במראה מינימליסטי ומהמם מקולקציית שנות התשעים של רונן חן. הפשטות האלגנטית של הבגדים התאימה באופן מושלם לאישיותה הכריזמטית, והדגישה את יופייה הטבעי.

איגי וקסמן

המשפיענית והזמרת הציגה מראה טוטאל לוק של רונן חן, כולל בגדים ואקססוריז. היא בחרה בשילוב מושלם של פריטים מהקולקציה העכשווית של המעצב, עם תיק מבית רונן חן ונעלי וגבונד בעיצוב מיוחד למותג, יוצרת מראה הרמוני ומוקפד.

יעל גולדמן

חן אמסלם

השחקנית הפגינה אופי ייחודי עם בגדים מקולקציית OMA, בשילוב מטפחת ססגונית מאייץ' אנד אם ונעליים אלגנטיות ממנגו. המראה הכולל שיקף את רוח החופש והיצירתיות שמאפיינת אותה.

שון לוי

הדוגמנית והמשפיענית הציגה את המראה הנועז ביותר של הערב עם שמלה מקולקציית שנות התשעים של רונן חן, מעליה גופיית טרמינל איקס מהקולקציה המשותפת שלה עם המותג, ובלייזר ורסצ'ה מרשים. היא השלימה את המראה עם תכשיטים של לב אנד ארו, נעלי הירו, משקפי מיו מיו וחגורות וינטג' - מראה שמשלב השפעות היסטוריות עם אלמנטים עכשוויים.

"חשוב לי להדגיש שזה לא הומאז'," מסביר חן. "הקולקציה היא פרשנות שלי למה שמרגיש נכון עכשיו: פריטים שמריחים כמו רוח נעורים, אבל השורשים שלהם נמצאים אי שם בניינטיז, והם נחשקים יותר מתמיד."

רונן חן קולקציית שנות התשעים. מחיר חולצה: 370 ש״ח
רונן חן קולקציית שנות התשעים. מחיר חולצה: 370 ש״ח | צילום: דודי חסון
רונן חן קולקציית שנות התשעים | מחיר חצאית: 350 שח. מחיר טופ: 320 שח. מחיר מכנסיים: 690 שח
רונן חן קולקציית שנות התשעים | מחיר חצאית: 350 שח. מחיר טופ: 320 שח. מחיר מכנסיים: 690 שח | צילום: דודי חסון

"חגיגות ה-30 למותג הן הזדמנות גם להסתכל מפרספקטיבה רחבה יותר על העשייה המקומית שלי במקום הזה," מציין חן. "בשלושים השנים האלה הייתי עד לקריסת ענף הטקסטיל פה, לחדירתן של רשתות אופנה המהירה לישראל ולמאבק היומיומי שיש פה כדי לקיים ולפתח מותג מקומי ומצליח. מאז שנות ה-90 עברנו אירועים היסטוריים עולמיים ומלחמות שעדיין לא הסתיימו, ועדיין, למרות הקושי, אני גאה לחגוג שלושה עשורים ואוהב את המקום שאנחנו חיים בו, את הלקוחות שלי ואת המאמצים להפוך את המקום הזה לראוי, יפה, הוגן ואופנתי."

האירוע החגיגי אמש היה לא רק מחווה לקריירה המרשימה של המעצב, אלא גם חגיגה של האופנה הישראלית בכללותה ושל היכולת ליצור ולהתחדש גם בתקופות מאתגרות.

תגיות:
אופנה
/
גלית גוטמן
/
סקר
/
יעל גולדמן
/
חן אמסלם
/
אופנה ישראלית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף