“בתרד יש כמות עצומה של ברזל, יותר מכל ירק אחר ואפילו יותר מאשר בעוף. ואולם יש בו חומר נוסף שנקרא חומצה אוקסלית, אשר קושר את הברזל, סופח אותו ומונע את ספיגתו בגוף. לכן עדיף להוסיף לשייק ירקות ירוקים אחרים. והמיתוס שפופאי היה חזק בגלל התרד? זה בהחלט מיתוס".
“פליאו, בעיקרון, זו תזונה שמבוססת על האדם הקדמון בתקופת האבן שבעיקר צד וניזון מבשר. תזונה זו גם מתאפיינת בכך שלא אוכלים מוצרים מעובדים, וזה היתרון הבולט שלה. אפשר בהחלט להיות צמחוני ולאכול על פי עקרונות הפליאו. לשאלתך, העדשים וכל קטנית אחרת אומנם מכילות גם פחמימות, אבל גם יותר מ־20% חלבון צמחי איכותי, ולכן, כצמחונית, אני מתייחסת לקטניות כאל מנת חלבון. בכוס עדשים אחרי בישול יש 9 גרם חלבון, כמו שיש בביצה".