מהעוגיה ועד המשקאות המתוקים - הפרידה מהסוכר לא הייתה קלה

כשאני מתחננת לקצת מתוק על הבוקר, מוצגות בפניי שתי האופציות: קרקר עם טחינה שעליו כמה פרוסות חתוכות של בננה; או רבע בננה מעוכה שמורחים על קרקר

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
סוכר
סוכר | צילום: SXC

בנוסף ליתרונות הבריאותיים בניסיון להתנזר מסוכר, אני מקבלת הבטחה שכך גם איהנה יותר מהאוכל, כי הסוכר נוטה לשבש את טעמו האמיתי. אז ניסיתי.

כשאני מתחננת לקצת מתוק על הבוקר, מוצגות בפניי שתי האופציות: קרקר עם טחינה שעליו כמה פרוסות חתוכות של בננה; או רבע בננה מעוכה שמורחים על קרקר. בחרתי באפשרות השנייה והלכתי לחפש בסופר את הבננות הכי בשלות. לפעמים רבע בננה גלשה לחצי בננה, אבל בגדול הסתדרתי לא רע עם הפתרון הזה. מדי פעם גם פיזרתי קצת קינמון על הקפה ועל הפרי. ניחוח משכר אף פעם לא מזיק.

אבל הפרידה מהסוכר הגיעה לסיומה בארוחת צהריים משפחתית במסעדה. כשבתום ארוחה דשנה הגיחו למרכז השולחן אינספור קינוחים מפונפנים, היה לי ממש קשה להישאר אדישה למראה, ובעיקר לטעם. אז אני והסוכר שוב BFF.

תגיות:
תזונה
/
סוכר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף