מסעדת בבל הישראלית, הממוקמת בלוס אנג'לס, נבחרה על ידי "הלוס אנג'לס טיימס" למסעדה הטובה ביותר לשנת 2019. העיתון העניק את התואר הנחשק למסעדה שנפתחה רק לפני כשנה, על ידי בני הזוג אורי מנשה ואשתו ג'נביב גרגיס. 

"המסעדה מכילה בצורה נפלאה את כל המרכיבים המזרח תיכוניים שסוחפים את לוס אנג'לס", הסביר העיתון את בחירתו ב"בבל", "החומוס הוא סיבה מספקת לתת למסעדה את כל הפרסים", הוסיף. 

המסעדה מגדירה את עצמה כמזרח תיכונית, ומשלבת במאכלים שהיא מגישה, לפי אתר המסעדה, את שורשי המשפחה של הבעלים - ישראל, מרוקו, טורקיה ומצרים. חלק מהמנות המוגשות במקום הן מנות ישראליות קלאסיות, כגון - זעתר, כרובית צלויה, ג'חנון, חומוס ועוד. 

בעל המסעדה, מנשה, נולד בלוס אנג'לס להורים ישראלים, וגדל בישראל. לאחר שירותו בצה"ל חזר ללוס אנג'לס, עבד במסעדות שונות והתחתן עם הקונדיטורית גרגיס. יחדיו הם פתחו את בבל, ולפני כשבע שנים גם את המסעדה האיטלקית "בסטיה".