המסעדה הישראלית "בבל" נבחרה לטובה ביותר בלוס אנג'לס

בעיתון נכתב כי החומוס של המקום, שמנוהל על ידי הישראלי אורי מנשה וממוקם בלוס אנג'לס, שווה את "כל הפרסים". עוד מגישה המסעדה: ג'חנון ופיתה עם זעתר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חומוס
חומוס | צילום: פלאש 90

מסעדת בבל הישראלית, הממוקמת בלוס אנג'לס, נבחרה על ידי "הלוס אנג'לס טיימס" למסעדה הטובה ביותר לשנת 2019. העיתון העניק את התואר הנחשק למסעדה שנפתחה רק לפני כשנה, על ידי בני הזוג אורי מנשה ואשתו ג'נביב גרגיס.

"המסעדה מכילה בצורה נפלאה את כל המרכיבים המזרח תיכוניים שסוחפים את לוס אנג'לס", הסביר העיתון את בחירתו ב"בבל", "החומוס הוא סיבה מספקת לתת למסעדה את כל הפרסים", הוסיף.

המסעדה מגדירה את עצמה כמזרח תיכונית, ומשלבת במאכלים שהיא מגישה, לפי אתר המסעדה, את שורשי המשפחה של הבעלים - ישראל, מרוקו, טורקיה ומצרים. חלק מהמנות המוגשות במקום הן מנות ישראליות קלאסיות, כגון - זעתר, כרובית צלויה, ג'חנון, חומוס ועוד.

בעל המסעדה, מנשה, נולד בלוס אנג'לס להורים ישראלים, וגדל בישראל. לאחר שירותו בצה"ל חזר ללוס אנג'לס, עבד במסעדות שונות והתחתן עם הקונדיטורית גרגיס. יחדיו הם פתחו את בבל, ולפני כשבע שנים גם את המסעדה האיטלקית "בסטיה".

תגיות:
מסעדה
/
לוס אנג'לס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף