לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי שיחול בתאריך ה-28.5, מסעדת הגראז' יוצאת לחיפוש נוסף אחר הקציצה האולטימטיבית, מירוץ המכונה "מבוקש השנה", כשגם השנה היא מביאה לקהל הרחב את האפשרות להרכיב את המתכון לטופינג המושלם.

לפני כשנתיים קטפה את הניצחון קציצת הבקר עליה הונחו פרוסות חזה אווז מעושן בחמאת בוטנים, בננות בקרמל מלוח וגבינת צ'דר, ובשנה שעברה קומבינציית מלפפונים בנענע ופסיפלורה היא זו שזיכתה את הזוכה בפרס המפנק.

המבורגר של מסעדת הגראז'. צילום: דודי אייזנטל המבורגר של מסעדת הגראז'. צילום: דודי אייזנטל

בשבועיים הקרובים המשתתפים בתחרות מוזמנים לשלוח את מתכוני הטופינג כתגובה בדפי הפייסבוק והאינסטגרם של המסעדה, במטרה להתעלות כמובן על מנות ההמבורגר הקודמות.

המתכון המנצח עתיד להפוך למנה בפועל שתוגש בסניפי המסעדה ותישא את שם הזוכה במשך חודש שלם. בנוסף, אותו מנצח יזכה גם בחבילת נופש מפנקת בברלין, שם יוכל לעכל את הניצחון. המירוץ אחר "המבוקש" ייערך במשך כשבועיים החל מהיום, וייגמר עם הכרזת שופטי 'קהילת המבורגר ישראל' על הזוכה במקום הראשון.