מייקל לואיס קובע איתי בזאוס ספא ומועדון כושר במגדל משה אביב ברמת גן. אמר שייקח פסק זמן בין אימון לשחייה, וישב איתי לשיחה בגובה העיניים. מסקנה: בשביל להיראות כמו לואיס, צריך להתאמן. תודו שלא חשבתם על זה לבד. לואיס כרגע אשכרה בזוגיות. לא קשר של חודש חודשיים. בת הזוג היא דוגמנית שחתומה בסוכנות שלו ("יולי"). קוראים לה ניבר מדר, ואם קשה לכם לשייך את השם לפנים, מומלץ לעשות גוגל.
"זוגיות, מבחינתי, זה דבר מורכב. אני וניבר בני מזל קשת. שנינו אוהבים חופש. אבל גם אוהבים את הביחד. אנחנו יודעים שזוגיות טובה עובדת כשיש געגוע וכבוד הדדי. מבחינתי זה הדבר הכי חשוב. גם כשאוהבים מאוד, צריך לדעת לתת את הספייס אחד לשני".
"הזוגיות עם ניבר זה הדבר הכי טוב שקרה לי. היא משלימה אותי במקומות שמערכות יחסים בעבר לא הצליחו להגיע אליהם. ניבר מצחיקה, נבונה, ומבינה עניין, והכי חשוב זורמת עם החיים. ריאלית, כמוני".