נתחיל מהסוף, שאולי יפתיע אתכם. אנחנו שמחות שבארץ מקובל לאכול סופגניות בחנוכה. למעשה, הן נמכרות ונקנות בהתלהבות עם צאת חג סוכות עד סוף חנוכה. כלומר, משהו כמו חודש ימים. וכיצד ייתכן שתזונאיות שמחות שסופגניות זמינות לכל במשך חודש ולא רק בשמונת ימי החנוכה? זה הרי מזון בעל פרופיל תזונתי נחות, עתיר קלוריות וללא תרומה של רכיבים תזונתיים בעלי ערך בריאותי. ההיגיון מאחורי הדברים מתחדד במיוחד לאחר שחוזרים מארצות הברית. באשר תלכו שם, תפגשו בסופגניות המקומיות - הדונאטס. אותן סופגניות בצורת טבעת עם ציפויים שונים.