כחול-לבן גם בבית: קולקציית התאורה החדשה שמיוצרת בישראל

מותג התאורה LIGHT IN השיק קולקציה חדשה של גופי תאורה בעיצוב וייצור ישראלי. הדגמים משלבים עץ, מתכת וזכוכית ומציעים גם אפשרות להתאמה אישית לפרויקטים של אדריכלים, מעצבי פנים ולקוחות פרטיים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין
עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין | צילום: יח"צ
3
גלריה

בעיצומה של מגמה המעודדת רכישת מוצרים בעיצוב וייצור מקומי, מותג התאורה LIGHT IN משיק קולקציית גופי תאורה חדשה המיוצרת בישראל.

הקולקציה כוללת מגוון גופי תאורה לתלייה, לקיר ולחללים שונים בבית ובמשרד, ומבוססת על שילוב של חומרי גלם כמו עץ אלון, אגוז אמריקאי, מתכת וזכוכית. הקו העיצובי נע בין סגנון מודרני ומינימליסטי לבין מראה חמים וטבעי, כך שהפריטים יכולים להשתלב במגוון רחב של סגנונות עיצוב.

עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין
עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין | צילום: יח''צ

בניגוד למוצרים המיובאים, ב-LIGHT IN מציעים גם אפשרות לבצע התאמות אישיות של גופי התאורה בהתאם לצורכי הפרויקט - שירות המיועד הן לאדריכלים ומעצבי פנים והן ללקוחות פרטיים המעוניינים בפתרונות מותאמים.

לדברי קרן סלינקוב, מנהלת השיווק של החברה, הדגש בקולקציה החדשה הוא על שילוב בין עיצוב, חומרי גלם איכותיים וייצור מקומי, מתוך מטרה ליצור גופי תאורה שישמשו לאורך שנים ולא רק כפריט פונקציונלי.

עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין
עיצוב ישראלי, להשיג בלייט אין | צילום: יח''צ

הקולקציה זמינה באולם התצוגה של LIGHT IN בהרצליה פיתוח.

תגיות:
תוצרת הארץ
/
תאורה
/
עיצוב פנים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף