המקום הגדול עם המרפסת הצופה לשדרה מציע מדי יום ארוחות בוקר ובראנץ’. בשעות הבוקר יש מזנון מגוון, שאליו נלווית מנה אישית שאותה בוחרים מתוך התפריט. המזנון מורכב מסלטים טריים, גבינות משובחות, דגים טריים וכבושים, עמדת סביח, פינת בריאות, מבחר לחמים ולחמניות, מאפי בוקר מלוחים ומתוקים, עוגות שמרים ומיצים טריים.
בהזמנה לשולחן מתבקשים האורחים לבחור מבין שקשוקה ירוקה של מנגולד, תרד ויוגורט עזים, טוסט קרואסון גאודה עם חמאת שקדים, תרד וביצת עין או פרנץ’ טוסט עשוי בריוש עם קונפיטורת פירות יער, אגס ביין ושמנת מוקצפת.
ארוחת הבוקר ב־Don Camillo כוללת מנה עיקרית לבחירה ובופה עשיר ובו מגוון נקניקים, דגים מעושנים, גבינות, סלטים ומאפים, מיצים טבעיים הנסחטים במקום ושתייה חמה. מהמנות העיקריות תוכלו לבחור ביצים עלומות המוגשות לצד תפוח אדמה ועגבניות שרי, פרנץ’ טוסט מחלה עם סירופ מייפל, פנקייק שקדים ושקשוקה עגבניות עם פלפלים ושום.
מסעדת השף "הולה" ממוקמת בלוקיישן המציע נוף מדהים לרצועת החוף של תל אביב. לאחרונה החלו להגיש בה בראנץ' הכולל מבחר מנות ראשונות המוגשות למרכז השולחן, בהן סלט החצילים של ויקטור – חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל - איקרה ואמפנדס. במנות העיקריות תמצאו המבורגר פילה בקר עם כבד אווז, פאייה פירות ים זוגית, נתח קצבים עם פירה מדורה וגם אפשרויות צמחוניות וארוחת ילדים.
התפריט כולל בין היתר אומלטים עם תוספות מגוונות כמו סלמון, פטריות, גבינות עזים, מוצרלה וגבינת פקורינו, ביצים בנוסח בנדיקט עם רוטב הולנדייז, סלמון מעושן ותרד, מאפים טריים, ופל בלגי ודייסת שיבולת שועל עם פירות.
מסעדת הפאלאס מציעה מזנון שבו מגוון של דגים טריים וכבושים, סלטים, מנות חמות, מבחר ירקות, גבינות רכות וקשות, יוגורטים ופירות. נוסף לכך יש במקום פינת בריאות המורכבת מעוגות ללא תוספת סוכר, מלחם ללא גלוטן וממבחר פירות יבשים אקזוטיים.
ארוחת הבוקר של מלון היוקרה הירושלמי ממילא זוכה להגדרה "אולטרה מפנקת". בהמשכו של חדר האוכל האלגנטי יש יציאה לגינה עם מפלי מים ופינות ישיבה מוקפות ירק. דלפקי ארוחת הבוקר מעוצבים והמנות מונחות עליהם במינימליזם אלגנטי.
המנות החמות משתנות מדי יום: שקשוקה, ביצים בסגנון פלורנטין, קרואסון ממולא, סופלה גבינות ופאי ירקות, עמדת אומלטים הנעשים לפי בקשת הלקוח, פינה של מגוון מגשי בריאות וירקות כמו בוקצ'וי חלוט, אספרגוס וגזרים ותפוחי אדמה צבעוניים. משם ממשיכים לעמדה של סלטים משתנים, לאגף הברוסקטות, לאזור הדגים הכבושים והמעושנים, למחלקת המרקים הקרים ומסיימים באזור גבינות, שבראשן הגבינות הקשות של עין כמונים. משם עוברים אל עלי גפן ממולאים בגבינת עזים ולאחריהם לעמדת הבריאות, שבה יש כמעט כל דגן שתרצו. לקינוח תקבלו קומפוטים ומגוון גדול של מאפי בוקר ריחניים ונהדרים, עוגות ועוגיות.
במלון הבוטיק בעיר הדרומית תמצאו חלל אוכל עם אווירה חמימה המושך אליו מבקרים רבים. על אף הביקוש הרב, נשמרת תחושת האינטימיות במקום. ארוחת הבוקר משלבת בופה והגשה אמריקאית. מכיוון שאנחנו אוהבים שפע, יש בר עם מגוון סלטים ומנות קטנות ונוסף לכך, כל אחד בוחר מנה המוגשת לשולחן. תיהנו שם משלל ירקות וסלטים, גבינות, מטבלים ודגים. בגזרת הפחמימות תמצאו פוקצ'ות, לחמים ומאפים מתוקים. למנה עיקרית תוכלו לבחור ביצה עלומה על בריוש, ביצה עלומה על תרד מוקפץ וסלמון, ביצה עלומה על יוגורט, שקשוקה ירוקה או אדומה, סינייה, מאפה מלוח או פרנץ' טוסט.
מסעדת "אנדיב", הממוקמת במלון ווסט אשדוד מרשת מלונות טמרס, מציעה לצד ארוחות הבוקר גם בראנץ' עשיר ומפנק המוגש בסגנון מזנון יווני.
הבראנץ' כולל תפריט ארוחת בוקר עשיר ובו מזנון עם מגוון סלטים, דגים מעושנים, גבינות משק ובוטיק, לחמים ומאפים, פינת בריאות, קינוחים מתוקים, טאפסים מיוחדים ומנות משתנות מדי יום. נוסף לתפריט ארוחת הבוקר, מוגשות מנות חמות ומיוחדות כמו קישים, פסטות, לזניות, דגים, פיצות, פלטות אנטיפסטי וקרפצ'יו.