חדד את הנושא: "אתה צודק, זה לא רק בעיה של המים אלא גם בעיה שאת החקלאות משקים עם המים המותפלים, ואז לאורך הזמן כמות המגנזיום באדמה גם יורדת. זה שרשום לי על שיבולת שועל או בננה בטבלאות מגנזיום, זה מה שהיה לפני הרבה שנים וסביר להניח שעכשיו יש פחות".
"יש גם בביצים ובמוצרי חלב קצת יוד"
בהמשך התייחסה ד"ר רוזמן לסוגיית המחסור ביוד: "זה קצת יותר בעייתי, אמרת שאתה לא אוכל דגים, והמלצתי לאנשים לקחת אצות כי כל מאכלי הים עשירים ביוד. ומה מסתבר? שהאצות בכלל אמורות להתפרק על ידי חיידקי מעיים, ואנשים שלא רגילים לאכול אצות אז סביר להניח שהאצות לא מתפרקות ולא נספג יוד מזה. גם בביצים ובמוצרי חלב יש קצת יוד".