רגע לפני חנוכה: לביבה של 20 קלוריות בלבד | ד״ר מאיה רוזמן

ד"ר מאיה רוזמן, תזונאית ויועצת מדעית של מועצת הצמחים, חושפת את סודות הערך התזונתי של תפוחי האדמה: מהדרך המומלצת להכנה ועד להשפעתם על הבריאות. ואיך משיגים לביבות של 20 קלוריות?

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
לביבות
לביבות | צילום: אינגאימג'
3
גלריה
לביבות אפויות
לביבות אפויות | צילום: אינגאימג'
תפוח אדמה, תפוחי אדמה (אילוסטרציה)
תפוח אדמה, תפוחי אדמה (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'
תגיות:
תזונה
/
לביבות
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף