הנשנוש האולטימטיבי בדיאטה שטוב לבריאות | ד״ר מאיה רוזמן

איך מנשנשים משהו בריא וטוב עבורנו גם במהלך דיאטה? זה הנשנוש המושלם שעשיר בערכים תזונתיים, משביע לאורך זמן, ומתאים גם לסוכרתיים. חטיף שכולו יתרונות בריאותיים ומלא בחלבון! ד״ר מאיה רוזמן עם מתכון מיוחד

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
נשנושים, אילוסטרציה
נשנושים, אילוסטרציה | צילום: ingimage ASAP
3
גלריה

עדשים הם מקור מצוין לחלבון צמחי, סיבים תזונתיים, ברזל, ומגוון ויטמינים ומינרלים. קמח עדשים שומר על מרבית הערכים התזונתיים של העדשים ומספק תוספת מזינה למתכונים. הוא דל בגלוטן (או נטול גלוטן, תלוי בתהליך הייצור), עשיר באנרגיה זמינה וקל לעיכול.

עדשים (אילוסטרציה)
עדשים (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'

היתרון של נשנוש חלבונים בשעות הערב הוא שאפשר לצרוך אותו גם אם יש נטייה לסוכרת – הקרקר הזה לא יקפיץ לכם את רמות הגלוקוז בדם, ולא יגרום לתגובה אינסולינית חדה. בנוסף הוא משביע לזמן ארוך יותר מנשנושי פחמימות.

קרקר עדשים מלא בחלבון
קרקר עדשים מלא בחלבון | צילום: ד''ר מאיה רוזמן
תגיות:
תזונה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף